zondag 26 juli 2015

Spoel opwinden naaimachine

Spoel opwinden naaimachine

In deze video laat ik je zien hoe je een naaimachine spoel moet opspoelen. Spoelhuis of grijper voor uw naaimachine zoek of defect bestel hier snel en eenvoudig online. Die een machine met een losse spoel ontwikkelde, het mechanisme dat nog steeds in de. Klein onderhoud en bediening van zware naaimachines voor leder en stoffering.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Necchi 215A-B - Met de Necchi 215A-B haal je een degelijke elektronische naaimachine in huis met 21. Pfaff naaimachine sewing machine machine a coudre by. Ik weet niet hoe ik het spoel moet opwinden (het gaat niet bovenaan).

Industrie naaimachine - het mechanische werkpaard - BERNINA Ondanks de afwezigheid van elektronische onderdelen is de industrie naaimachine voorzien van de nieuwste technische snufjes: spoel- en grijpersysteem. Wat ik ook probeer, de draad loopt na een paar steken vast, de bovendraad wordt dan in het spoelhuis. In deze video laat ik je zien hoe je de spoel van een naaimachine in het spoelhuis plaatst. Handleiding Geeft u de naaimachine aan iemand anders, geef dan deze.

Van kwaliteitsgaren en naalden Naald plaatsen, spoel opwinden en inrijgen. Naaimachine spoel opspoelen - Nijtmans Naaimachines. Spoel (2 stuks Naald (3 stuks Ritsvoet Stopplaat Naaldplaat).

Hoe gebruik ik een naaimachine - wikiHow

Als eigenaar van deze nieuwe Singer naaimachine, staat u aan de start van een. Hoe gebruik ik een naaimachine - wikiHow Opwinden en plaatsen van de spoel. Een naaimachine gebruikt twee draden: de bovendraad en de onderdraad. By MiekK: Naailes 2: De Naaimachine en hoe hij werkt. Singer 7422 Promo Movie Quick delivery in all EU.

Is het spoelhuisje of de grijper voor uw naaimachine zoek of defect. Opleiding Klein onderhoud en bediening van zware naaimachines. Voorspanningschijf voor inrijgen en opwinden van de spoel. 2 langzamer gaat, laat dan het voetpedaal. Brother Naaimachine handleiding Download hier gratis uw Brother Naaimachine handleiding. De handleiding is zeer gemakkelijk te begrijpen en de naaimachine zelf is zo.

Naaimachine spoel in spoelhuis plaatsen - Nijtmans Naaimachines. Singer 7422 Instruction Naaimachine sewingmachine machine a. Het spoeltje kun je opwinden met je bovendraad, door hem. Handleiding - Pfaff Quilt Expression 4.2 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe PFAFF -naaimachine. Pfaff, hobby, serie, opspoelen, en, spoel, plaatsen, naaimachine.

Spoel opwinden naaimachine

Necchi 215A-B

Quickguide Naaimachine Juki De Juki naaimachine kan verschillende, ook wat steviger, stoffen aan elkaar naaien. Naaimachine - Een naaimachine is een apparaat waarmee het naaien van stoffen. Singer Naaimachine handleiding Download hier gratis uw Singer Naaimachine handleiding. Plaats de spoelhouder in de onderzijde van de naaimachine. 2263 HANDLEIDING de naald, het wisselen van naald, het plaatsen van de spoel of het wisselen.

Reviews over de Toyota ECO15B - Pagina 1 - Gesorteerd op meest. Spoel opwinden gaat erg gemakkelijk en de naaimachine heeft erg goede. Als het spoelhuisje in de naaimachine zit, kun je de onderdraad als volgt. Raak de spoelopwinder of het handwiel niet aan tijdens het opwinden van de spoel. Toyota Naaimachine handleiding Ik heb een nieuwe Toyota naaimachine JCB15.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.