maandag 27 juli 2015

Bougie testen scooter vonkt niet

Vaccuumslang controleren, kijk op bougie vonkt, compressie testen massakabel controleren. Help mijn motor start niet En er is niets zo vervelend als een motor die niet start op het moment dat je een. Een slecht werkende bougiekabel laat je auto onregelmatig lopen en zal de prestaties. Bobine - De bobine levert de hoogspanning (tot 40 kV) die nodig is om een bougie een. Nu weet ik zeker dat mijn bougie niet meer goed. Hij wil maar niet starten bougie vonkt, Vlotterbakje loopt vol.

Alles over je 4takt dax brommer Auto en Vervoer: Tweewieler. FAQ - Wat moet ik doen als mijn quadcrossmotor niet meer start? Heb je al eens gecontroleerd of je bougie vonkt? Storing Oorzaken motor De motor draait niet als de startmotor wordt bekrachtigd.

Generator kan testen, of anders nabootsen om te zien of de bougies. De onderdelen van de klassieke ontsteking zijn: de onderbreker (de). De testresultaten en ervaringen van de reeds 4.000 geprepareerde auto s. Onderdelen en ga niet, nadat er benzine over is gemorst, je bougie testen. Jolaposs Tuning Site (niet meer alles achter elkaar) Dan komt er ook Scooter Tuning, waar mijn optisch en.

Suzuki GSX 600f 1998 geen vonk ik heb het volgende probleem: Mijn GSX 600F ui 1998 vonkt niet meer. Als deze niet correct werkt zal de bougie geen vonk geven waardoor er geen verbranding in de cilinder ontstaat. Het kan zijn dat je bougie wel een keer vonkt maar dat deze vonk verminderd met de keren dat je kickt.

Suzuki GSX 600f 1998 geen vonk

We een groot assortiment scooter en brommer onderdelen op voorraad. Deze vonkt, waardoor het brandstofmengsel in de cilinder wordt ontstoken. Ontstekingssysteem - In 1860 vindt de Belg Etienne Lenoir de bougie uit met elektrische ontsteking die zeer. Alle onderdelen van de scooters zijn uiteraard nauwkeurig ontwikkeld en precies op maat. Gister had ik kortsluiting met mijn TZR waardoor hij niet meer wou starten.

Als een van de bougies vonkt, ontbrandt het mengel in een keer heftig vanaf. Dan weet je al dat het niet aan je ontsteking ligt. Cdi scooter of bobine online kopen bij M2Trading De bobine en de cdi scooter zijn belangrijke onderdelen van de scooter. Je kan de ontsteking testen door de bougie, in de bougiedop tegen je cilinder te. De brommer vonkt ook niet maar voor de rest lichten en. Vragen over scooter techniek - scooter verkoop en onderhoud met.

Bougiekabel - door motor warmte slijten bougiekabels gevolg is. Bougie vonkt niet Bougiekabels, bobinekabel of verdelerkap vochtig. De grote 50cc scooterbrommer thread - Pagina 2. De scooter doet het al weer en is ook verkocht, De zuiger was. SCOOTER -POWER we zijn niet aansprakelijk voor als het fout gaat, doet dit alleen als je CDI tog al.


Storing Oorzaken motor

Er wordt onderscheid gemaakt tussen scooters en b. Geen vonk meer, wat kan de oorzaak zijn? Start nu en controleer of de bougie vonkt. Onderdelen die je kunt gebruiken om je Camino sneller te maken zijn.

Vonkt je bougie niet goed meer en je hebt al een nieuwe bougie geplaatst? Je draait een bougie uit de cilinder en kijkt of deze vonkt als je de buitenkant aan. Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid. Doe nu de schoktest - zie foto - om te bepalen of de CDI-unit elektronisch.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.