dinsdag 28 juli 2015

4 Duitse automerken quiz

4 duitse automerken quiz

In welk jaartal werd de eend gebouwd? Vraag 4 - Wat is een Broiler? De bijstand (die Sozialhilfe, tegenwoordig: Hartz IV, vernoemd naar de bedenker) is zeer. Nu Beter Duits - weetjes DACH Als er in het Duits gesproken wordt over een deftige Küche, dan heeft dan niets met chique te maken.

Opel werd in 1937 de grootste Europese autoproducent. Nieuw concept en als enige vierwielige Duitse auto de motor achterin had liggen. Winteruitrusting in Duitsland en winterbanden SeniorenNet - de. Extra controles DS 4 na test Autovisie. NL - 1616 BP Hoogkarspel - Gebruikt, Cabrio, Handgeschakeld, APK tot: 052019. Een spoiler om van je Oost-Duitse Trabant auto een West-Duitse sportauto te maken.

Test je kennis met behulp van een quiz van 15 vragen op de site Kennis van Land en Volk. 12 leuke weetjes over Duitsland Waaraan denkt u als u aan Duitsland denkt? Amerika quiz 5 - Kennis van land en volk Hoeveel weet je van Amerika of de Verenigde Staten?

Linda de Mol - Van 4 tot en met 17 april staat in het teken van Brussel. Europees Parlement, Eerste Kamer, staatssecretarissen, Derde Kamer. Audi A3 - Occasion, Tweedehands auto, Auto kopen - AutoScout24 Audi A3 1,4 TFSI. Download pdf In deze quiz testen uw leerlingen hun kennis van de Duitse taal, politiek en cultuur. Elke woensdag plaatsen we tijdens de lunch een nieuwe emoji-quiz.

Nu Beter Duits - weetjes DACH

Emoji Quiz Duitse vlag, Geblokte vlag, Rode auto, Rush van de lucht. Haalt hij zijn schoolvriend af met een geleende auto waarna het tweetal. Hanse1one March 4, 2016 om 21:47 Report Reply. Sommige vragen zijn blufvragen, schattingsvragen of open vragen.

Leuke kwis over het voormalige Oost-Duitsland en Oost-Berlijn. Autovisie Kennisquiz: Welke auto had deze lampen eerder. De Volkswagen Kever is de meest populaire auto ooit. Hoe gek ben je op eenden doe je er iets speciaals mee? De auto-industrie, de chemische industrieMaar Duitsland is ook nog iets anders. Test je kennis met behulp van een quiz over Amerika van 15 vragen.

Editie NL RTL Wonen in een auto is voor veel mensen geen vrijwillige keuze. Gister naar Duitsland geweest voor de nieuwe family auto. De overheid stelt immers dat een bestuurder met een auto zonder. Duitsland quiz 2 - Kennis van Land en Volk Hoeveel weet je van Duitsland? Een goede Duitse boekenquiz kon natuurlijk alleen door een geboren.


De Engelse sportwagenbouwer introduceert binnenkort een tweede limited edition op basis van zijn kleinste. Lelijke eend - fo Autofabrikant Citron besloot in 1935 een auto te ontwikkelen, die geschikt zou moeten zijn voor. Autovisie Het laatste nieuws over autoaposs op van De. Pdf U kunt kennis- en blufvragen afwisselen om deze quiz levendig te houden. Speel de grote Oost-Duitsland Quiz, kwis over de DDR, DDR kwisvragen, de leukste DDR Kwis, Test je kennis over. Autovisie Kennisquiz: Ken jij alle Formule 1-circuits?

Wat is het 17 brieven te beantwoorden aan de Emoji Quiz met Duitse vlag, Geblokte vlag, Rode auto, Rush van de lucht, onstuimige. Nederlandse quizkandidaat, die de componist van het Duitse volkslied niet kende. Freelance redacteur met een voorliefde voor youngtimers van Duitse makelij. In 1924 gaat Fritz von Opel als. Winterbanden blijven hun nut behouden zo lang ze een profieldiepte van 4 mm hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.