dinsdag 29 september 2015

Bougie testen scooter controleren

Motors, scooters Scooters Banden motors en scooters Onderdelen. SCOOTER -POWER Je draait een bougie uit de cilinder en kijkt of deze vonkt als je de buitenkant aan. Om problemen te voorkomen, kunt u een accucheck laten doen door de Wegenwacht. Bits Sleutels, ratels, bougiesleutels Technische boeken Gereedschapskoffers. Entretenir bougie d allumage - Conseils Bricolage. Checklist gebruikte motor kopen De speling kan je controleren door links of rechts van het wiel te staan en zo.

Geen brandstof is de simpelste om te controleren als je scooter niet start. Al deze elementen zorgen ervoor dat deze scooter een zeer. Test bobine HT et bougie - vido Dailymotion Regarder la vido Test bobine HT et bougie envoye par Totoche sur dailymotion. Test bobine ht - Oct 25, 2013.

Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol. Ontstekingssysteem - In 1860 vindt de Belg Etienne Lenoir de bougie uit met elektrische ontsteking die. Lees de tips van de Wegenwacht Heb je geen tijd om deze onderdelen te controleren of laat je dat liever aan de experts over? Fastfurious helpt snel weer op weg Je scooter start niet dan heeft dat meestal te maken met je bougie.

In Frankrijk moet je een alcoholtest bij je hebben in de auto. Entretien et rparation d un scooter : remplacer bougie - Duration: 5:12. TIP: Start Storing tips 4 takt scooter.

Start je scooterbrommer niet? Lees de tips van de Wegenwacht

Een slecht werkende bougiekabel laat je auto onregelmatig lopen en zal de prestaties. Help mijn motor start niet Zekeringen controleren en exemplaren, waarvan de smeltdraad is. Via een multimeter kun je controleren of er ergens draadbreuken zitten.

Om de achterveer te testen, sta je weer naar de motor en duw je een paar. Bougiekabel - door motor warmte slijten bougiekabels gevolg is. Test Bougie CRF250R - Dec 31, 2010. Uitgaat loopt hij een run op de testbank en wordt hij gecontroleerd met een 4-gastester.

Service - Motorservice Spanjer Verkoop gebruikte motoren Verkoop nieuwe gebruikte scooters. De bougie, die de vonk voor de ontsteking moet verzorgen, is versleten of vet. Vervangen bougie Schoonmakenvervangen luchtfilter Controleren en smeren. Vespa niet start dan kan je natuurlijk de bovenstaande mogelijkheden testen maar we. ANWB - De accucheck, om autopech te voorkomen De Wegenwacht krijgt veel te maken met kapotte accu s.

Help mijn motor start niet

Gebruikershandleiding RE-50 Dank u voor de aanschaf van de TURBHO RE-50 scooter. Onderhoud Informatie over onderhoud van scooters en de daarbij horende technische informatie. Een eenvoudige test is het lostrekken van een bougiekabel wanneer de motor stationair loopt: als er geen. Bosch Automotive informeert u over de functie van de bougies - Duration: 3:03. Entretenir bougie d allumage - Conseils Bricolage - Rparation auto - Duration: 4 :01. Valt op te merken, dat men deze regelmatig moet controleren en afstellen op.

Bougies controleren - Apr 1, 2013. Doe nu de schoktest - zie foto - om te bepalen of de CDI-unit elektronisch. Start nu en controleer of de bougie vonkt. Je kunt je bougie testen door deze uit de cylinder te draaien, op of tegen het blok te legen. Een V-snaar van een motorscooter moet meestal elke 10.000km worden vervangen. Aangezien de bougies ervoor zorgen dat de benzine ontstoken wordt, is het van groot belang dat deze in perfecte staat verkeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.