donderdag 30 april 2015

Automerken raden spel

Wat te zien is in de auto, de anderen moeten het voorwerp raden. Speel met jouw eigen profiel door jezelf te registreren voor dit leuke spelletje. Autoquiz - Speel nu gratis Autoquiz spelletjes op Klik hier om Autoquiz spelletjes te spelen op : Probeer te raden welke auto op de foto staat achter de blokjes. Leuke spelletjes voor kinderen in de auto Touring Leuke spelletjes voor kinderen in de auto.

De 5 leukste auto spelletjes voor onderweg. Een nog scherper aanbod doet, kunt u dat nog eens uitspelen bij uw bankier. Natuurlijk is de landcode op de auto hierbij een gemakkelijke hulp voor jezelf. De anderen in de auto moeten dan raden wat diegene ziet. Noem een land en vraag de anderen om de hoofdstad ervan te raden (je kunt de opdracht natuurlijk ook omkeren).

Autofinanciering: speel de concurrentie uit - Test-Aankoop. Kunnen raden, mag hij passen en het volgende fiche spelen. Razendsnelle bolides in een reusachtige open spelwereld die je met. Krijgt extra punten) RONDE 3: VERTAALDE LIEDJES RADEN (De vertaling van liedjes.

Hoe snel kan jij raden welke auto je ziet. De klassieke autospelletjes blijven populair: ik zie. Het raadspelletje Logos Quiz Game voelt je kennis aan de tand, met honderden.

Spelletjes Leerlingen In de auto

Nederlandse logo s raden met de app Nederlogo antwoorden. Trival pursuit Spelen Wanneer de opdracht is uitgevoerd, komt de groep terug naar het spelbord om een plaats enof een blokje te verschuiven. Nederlandse logoaposs raden met de app Nederlogo antwoorden. Grand Theft Auto V (kortweg GTA 5) is niet zomaar een schietspel, en zeker. Voor een auto lenen via een kredietopening is sowieso altijd af te raden.

Logo Quiz Antwoorden Heb je het spel Logo Quiz nog niet in bezit en wil je het wel graag spelen? De 10 leukste autospelletjes met kinderen - Gezin op Reis. Als de verveling op de achterbank toeslaat kan een spelletje op zijn tijd heel goed werken, voordeel hierbij is dat je dit ook. Zij geven een dierengeluid op en jij moet raden wie het is. Spelletjes Leerlingen In de auto Hieronder vind je een aantal spelletjes die je gemakkelijk in de auto kunt spelen. Met deze 5 auto spelletjes houd je je kinderen geheid zoet tijdens een.

Grand Theft Auto IV - Het spel is ontwikkeld voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360. Speel Logo Quiz Online en raad alle merken. Swingpaleis Spelen Het spel bestaat uit 5 verschillende rondes. Vragen - Mijn zoon van 11 wil het spel ook graag spelen, want het gaat er de hele dag over.


Vragen

Spelletjes voor in de auto met kinderen Reizen en Recreatie. Kies steeds 1 van de 4 antwoorden en probeer zo alle logo packs uit te spelen. Van logo s te zien, en jij moet de naam van het bedrijf of de dienst raden. Raad De Auto - Denk spelletjes - Elk spel Bezoek onze website om het spel Raad De Auto of andere gave Denk spelletjes te spelen.

Leukste is het vogelbekdier raden ze nooit. We hebben een grote verzameling auto spelletjes. Auto Quiz spel - Draai zo min mogelijk vakjes om en raad welke auto op de plaatjes te zien is. Ik zie, wat jij niet ziet en automerken tellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.